Könyvelés, Könyvvizsgálat

Szolgáltatásunk a könyvvezetési feladatok teljes körű ellátását magában foglalja a cégalapításhoz kapcsolódó tanácsadástól a folyamatos könyvelésen keresztül akár a végelszámolás lebonyolításáig. A szolgáltatás keretében elkészítjük az éves beszámolót, a bevallásokat, de ügyfeleink igényei szerint időszaki vagy havi zárásokat is készítünk. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a kötelezettségekről, a jogszabályváltozásokról, illetve minden olyan információról, amely a céget közvetlenül, vagy közvetve érintheti.

Cégünk több külső munkatárssal (adószakértők, könyvvizsgálók) is együttműködik, akik szükség esetén bekapcsolódnak a szakmai munkába, így magas szakmai színvonalon tudjuk elvégezni az éves és az évközi beszámolók, pályázatok könyvvizsgálatát, illetve hatékony segítséget tudunk nyújtani egy esetleges átszervezés, belső átvilágítás esetén is.

KÖNYVELÉS

Adótanácsadás

Napjainkban a professzionális adótanácsadás igénybevétele elkerülhetetlenné vált a vállalkozások számára. A jogszabályok szerteágazóak és gyorsan változnak, ráadásul a gyakorlat és az elmélet összehangolása sem mindig egyszerű feladat annak, aki nem napi szinten foglalkozik ezekkel az ügyletekkel. Valódi, költségkímélő megoldásokat tudunk nyújtani a cégalapításkor felmerülő kérdésekre, a működés során előforduló általános és nem mindennapi problémákra, illetve a megszűnéshez kapcsolódó nehézségek leküzdéséhez.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk munkaügyi és társadalombiztosítási területen is, így az ezzel kapcsolatos problémák megoldásában is hathatós segítséget tudunk nyújtani.

ADÓJOG

Adójogi képviselet

A cégvezetők, valamint több munkatársunk is éveket dolgozott a társadalombiztosítási illetve az adóhatóságnál, ismerjük a hatóságok szakmai álláspontját, elvárásait és jó kapcsolatokkal rendelkezünk minden területen. Eddigi működésünk során több olyan adóigazgatási eljárásban vettünk részt, amelynek sikere azt bizonyítja, hogy a hatósággal való együttműködés és kommunikáció nem lehetetlen, és a felmerülő problémákat megfelelő hozzáállással, és persze megfelelő szakmai háttérrel minden esetben meg lehet oldani. Büszkék vagyunk arra, hogy adóhatósági képviseleteink során több céget is megmentettünk már a várható büntetéstől.

ADÓTANÁCSADÁS

Bérszámfejtés, Munkaügyi ügyintézés

A bérszámfejtési feladatokat a nexONBÉR bérszámfejtő programmal végzik több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakembereink. A bérszámfejtési és munkaügyi szolgáltatás keretében az alábbi tevékenységeket végezzük:

 • Munkabérek, és  egyéb eseti kifizetések számfejtése szerződések alapján
 • Havi bérösszesítők, bérfeladások elkészítése
 • Utalandó munkabérek listája
 • Havi adatszolgáltatások, bevallások elkészítése
 • Munkáltatói igazolások kiadása
 • Bérjárulékok listájának elkészítése
 • Dolgozói levonások kezelése
 • Év végi személyi jövedelemadó bevallások elkészítése
 • Kötelezően előírt munkaügyi nyilvántartások vezetése
 • Ki- és belépő dolgozók bérének számfejtése
 • A megváltozott munkajogi státusoknak megfelelő dokumentálás, és jelentési kötelezettség teljesítése a szolgáltatott adatok alapján.
 • Megbízó részletes és egyértelmű tájékoztatása a munkaerő-foglalkoztatással kapcsolatos közterhek összegéről, a fizetési kötelezettség teljesítéséről, a fizetés határidejéről.
 • Megbízó igénye esetén tájékoztatás a munkaerő-foglalkoztatással kapcsolatos közterhek optimalizálásának lehetőségeiről.
 • Keresőképtelenség elbírálásához szükséges adminisztráció elkészítése (táppénz, baleseti táppénz, gyermekápolási táppénz, csecsemőgondozási díj).
 • Családtámogatási ellátások elbírálásához szükséges adminisztráció elkészítése (GYED, GYES, Családi pótlék)
 • Nyugdíj előkészítés

BÉRSZÁMFEJTÉS

Széchenyi Kártya programban való részvétel támogatása

A Széchenyi Kártya programon belül igényelhető hitelek nagy segítséget nyújthatnak a kis- és középvállalkozások átmeneti likviditási nehézségeinek enyhítésében, gazdasági stabilitásuk megerősítésében.

A hitelek elbírálása gyorsan lezajlik, de úgy tűnik, hogy az igénylés még mindig komoly próbatétel elé állítja a cégek képviselőit és könyvelőit.

Cégünk a Széchenyi Kártya bevezetése, azaz 2002 óta már sok sikeres hiteligénylést lebonyolított, ismerjük az igénylés menetét, ezért hatékony segítséget tudunk nyújtani annak érdekében, hogy a cégek minél előbb, zökkenőmentesen élvezhessék a Széchenyi Program által nyújtott lehetőségeket.

Segíteni tudunk a megfelelő finanszírozó bank kiválasztásában, tájékoztatást nyújtunk a szükséges dokumentumokról, segítünk az igénylőlap és a mellékletek kitöltésében és segítünk elkerülni azokat a hibákat, amelyek meghosszabbítják az ügyintézési határidőt, vagy esetleg meghiúsítják a programban való részvételt.