Mottónk: „JURANTIS- a megoldhatatlan ügyek megoldása”

Rólunk

A JURANTIS Könyvelő Kft. könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, pénzügyi tanácsadásra, adótanácsadásra valamint teljes körű adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott társaság. Több mint 10 éves fennállásunk alatt sikerült bebizonyítanunk saját magunk és ügyfeleink számára, hogy nem léteznek megoldhatatlan problémák, és még a legkilátástalanabb ügyet is lehet mindenki számára kedvezően kezelni.

Alapító tagok Lakiné Szkiba Judit és Horváth-Farkas Zsuzsanna, később csatlakozott a Céghez Varsányi Éva. Mindhárman az államigazgatási pályát hagyták el, hogy a verseny szférában kamatoztathassák tudásukat.  Szakmai tapasztalatot a társadalombiztosítási és adóhatósági ellenőrzési területen szereztek.

Vezetőink és Kollégáink minden esetben tudásuk legjavát kínálják, hogy megbízóink tisztában legyenek az általuk végrehajtott ügyletek adókövetkezményeivel, valamint hogy ezek az ügyletek a legoptimálisabb adóteherrel járjanak számukra, és így figyelmüket kizárólag a saját feladataik teljesítésére összpontosíthassák.

Szolgáltatási szerződéseinkben a hibánkból történt károkozásért teljes körű kártérítési kötelezettséget vállalunk.