Megoldhatatlan ügyek megoldása az adóügyekben? Velünk lehetséges!

hír

Köztudott, hogy az adózó és az állami adóhatóság kapcsolata nem túlzottan kiegyensúlyozott és felhőtlen. Ennek számtalan oka lehet, többek között a személyes mulasztás, esetleg igazságtalan, vagy jogszabálytalan döntések sorozata is ide sorolható. Jóformán lehetetlen az adóhatóság bírságolási gyakorlataival és alapelveivel tisztában lennünk, de nem is kell, hiszen a Jurantis képes minderre.

A Jurantis cégvezetői és munkatársai több évtizedes, átfogó szakmai tapasztalattal rendelkeznek az adójogi ügyek minden területén. Szaktudásuk alapja a társadalombiztosítás, illetve az adóhatóság kötelékében eltöltött évek, illetve a már említett adóügyi képviselet több évtizednyi tapasztalata. Ismerik a hatóságok szakmai álláspontját, elvárásait, valamint jó kapcsolatokkal rendelkeznek az érintett területeken.

A Jurantis-t hazánk elismert tanácsadó cégei között tartják számon, ennek oka a cég közel 97%-os ügyfélelégedettségi mutatója. A fennmaradt ügyek sikertelenségei kizárólag a kései beavatkozásnak tudhatóak be, így gyakorlatilag nincs megoldhatatlan ügy a Jurantis asztalán.

A siker kulcsa nem titok, mindössze ennyi: amit az írott jogszabály megended, abban a cég munkatársai csukott szemmel is eligazodnak, a szokásjog fogalmát pedig nem ismerik el. Azok a legkényesebb ügyek sem okoznak problémát a Jurantis csapatának, amelyek a legtöbb adószakértő és könyvelő szerint kivitelezhetetlenek, legyen az érintett ügy a gazdasági élet bármelyik területén.

A megoldhatatlan ügyek megoldására specializálódott cég teljes mértékben leveszi az ügyfél válláról a terhet: az eljárásokra való felkészítés mellett képviselik az adózót és folyamatosan kapcsolatban állnak a hatóságokkal, mindeközben a legoptimálisabb megoldásokat keresik meg partnereiknek. A felmerülő problémákat kizárólag megfelelő hozzáállással és kommunikációval lehet megoldani. A Jurantis adóhatósági képviselete számos céget megmentett már a várható büntetéstől.

Vannak cégek, vállalkozások és magánszemélyek akiknek már volt, vannak akiknek folyamatban van, de egyszer mindenkinek lesz adóhatósági ellenőrzése. Bármelyik stádiumban is akadnak adóügyi problémái keresse bizalommal a Jurantis munkatársait!